vineri, 7 martie 2014

BIOLIV ANTIAGING Cremă contur de ochi de la Cosmetic Plant

Este primul produs pe care-l incerc de la Cosmetic Plant.


Conţinutul în ulei de măsline BIO şi extract BIO din frunze de măslin alături de ingredientul activ bazat pe o tripeptidă şi de uleiurile din sâmburi de struguri şi germeni de grâu, vitaminele A, E şi pantenol asigură o îngrijire ideală pielii sensibile din jurul ochilor. Testele in vitro** au demonstrat o stimulare a sintezei colagenului şi a acidului hialuronic în celulele pielii. Testele in vivo** au indicat o diminuare a volumului ridurilor din jurul ochilor (laba gâştei) cu 21% şi a adâncimii acestora cu 15%, după două luni de aplicare. Hrănitoare, hidratantă şi emolientă, crema uniformizează relieful pielii, netezeşte ridurile şi întârzie apariţia unora noi. Nu conţine parfum.
Mod de utilizare: Se aplică zilnic dimineaţa şi seara, în jurul ochilor, pe pielea perfect curată, prin mişcări uşoare de masaj. Pentru rezultate optime utilizaţi cremele antirid de zi şi de noapte Bioliv antiaging.
*ingrediente certificate organic
**teste efectuate de producătorul ingredientului activ


Ingrediente:
Aqua, Glycerin, Cetyl alcohol, Caprylic/capric triglyceride, Potassium cetyl phosphate, Methylpropanediol, Olea Europaea fruit oil*, Isopropyl myristate, Titanium dioxide (nano), Diethylhexyl carbonate, Polyglyceryl-6 polyhydroxystearate, Hydroxypropyl cyclodextrin, Palmitoyl tripeptide-38, Vitis Vinifera seed oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Panthenol, Tocopheryl acetate, Retinyl acetate, Caprylyl glycol, Phenylpropanol, Olea Europaea leaf extract*, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Polyacrylamide, Sodium gluconate, Sodium benzoate, Tocopherol.
Ce spun eu:
Este o crema alba si foarte fina. 
Imi place ambalajul. Metoda aceasta cu pompa este convenabila, pot sa folosesc cat doresc, chiar si o cantitate foarte mica.
Un punct in plus pentru ca este fara parabeni, silicon, coloranti.
Pe ambalaj scrie ca nu contine parfum dar totusi are un miros care nu e chiar placut. Miroase a crema veche. Mirosul dispare dupa 30 de minute, dar totusi e neplacut.  
Are efecte vizibile, estompeaza ridurile fine, rezultaul apare deja dupa 3 saptamani. 
Raport calitate/pret foarte bun.
Singurul dezavantaj este ca are un capac dintr-un plastic foarte rigid care in urma calatoriilor facute a crapat destul de repede si s-a distrus complet. Astfel pompa ramane neprotejata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu